Saveljić zaustavljen jer je bio pozitivan na eksploziv

"Poslije insistiranja da mi objasne o čemu se radi objasniše mi da je to zato što sam imao kontakt sa glicerinskom kremom (istina, mazao sam ekcem kobile Ruške i oprao ruke), a glicerin je sastavni dio eksploziva. Kako god, u evidenciji sam od danas"
225 pregleda 20 komentar(a)
farma magaraca, Darko Saveljić, Foto: Filip Roganović
farma magaraca, Darko Saveljić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 28.11.2016. 07:50h

Poznati crnogorski ornitolog i vlasnik farme magaraca u Martinićima Darko Saveljić zaustavljen je juče na aerodromu jer je na sebi imao čestice eksploziva.

“Upravo sam prošao pasošku kontrolu na Aerodromu Podgorica. Aparatić je ustanovio da sam pozitivan na eksploziv! Uveden sam u evidenciju policije. Poslije insistiranja da mi objasne o čemu se radi objasniše mi da je to zato što sam imao kontakt sa glicerinskom kremom (istina, mazao sam ekcem kobile Ruške i oprao ruke), a glicerin je sastavni dio eksploziva. Kako god, u evidenciji sam od danas. Sad se stvarno ne čudim što su u zadnjih 10 godina samo nesreća na Bioču i magarci iz Crne Gore bile globalna vijest”, napisao je Saveljić na svom Fejsbuk nalogu, nakon neprijatnosti na Aerodromu.

“Vijesti” su juče pisale o planetarnoj popularnosti farme magaraca, o kojoj je više od milijarde ljudi imalo je priliku da sazna u više od 1.700 objava u svjetskim štampanim i elektronskim medijima.

Bonus video: