DPS: Zločinacko-teroristička organizacija DF dobila je novi paket instrukcija iz inostranstva

"Nakon izvjesnog formiranja koalicione vlasti DPS i njenih tradicionalnih partnera, a suočena sa rezultatima istrage specijalnog tužioca povodom osujećenog krvavog scenarija od 16. oktobra, teroristička družina pod komandom četničkog vojvode najavljuje povratak uličnim nemirima"
51 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.11.2016. 19:38h

Zločinacko-teroristička organizacija pod imenom Demokratski front očigledno je dobila novi paket instrukcija iz inostranstva, kojima im je naloženo da krenu u novu akciju uznemiravanja javnosti i stvaranja atmosfere nereda i haosa u Crnoj Gori, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz ove partije su reagovali povodom današnjeg saopštenja Nebojše Medojevića, predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i člana predsjedništva DF u kome je on između ostalog kazao da će izborom Duška Markovića za premijera Crne Gore doći do sukoba kriminalnih klanova unutar DPS, kao i da Crna Gora sigurnim korakom ulazi u haos.

"Nakon izvjesnog formiranja koalicione vlasti DPS i njenih tradicionalnih partnera, a suočena sa rezultatima istrage specijalnog tužioca povodom osujećenog krvavog scenarija od 16. oktobra, teroristička družina pod komandom četničkog vojvode najavljuje povratak uličnim nemirima. U tu svrhu, iz mišje rupe u kojoj je proveo više od mjesec dana, izmilio je Nebojša Medojević, sa sve besmislenijim glupostima o ratu navodnih klanova i podjelama unutar DPS. Medojević pominje eksploziju koja se prethodne noći dogodila ispred jedne zgrade u Podgorici, navodeći ko sve tu stanuje, a i ko je u komšiluku. Jedino što nije pomenuo je da upravo on stanuje preko puta pomenute zgrade i da je najlogičnija pretpostavka, dok zvanična istraga ne saopšti rezultate da je baš on povod za kriminalnu opomenu: zbog svojih mafijaških veza iz prošlosti, zbog aranžmana sa stranim finansijerima kampanje DF-a, ili zbog najnovijih kriminalnih aktivnosti članova njegove porodice, povezanih sa nezakonitom promjenom dolara na ulici, iz čega proističe i logičan zaključak da se Medojević bavi i švercom deviza", navodi se u saopštenju DPS.

Oni su dodali da će "sa margine političke scene, na koju su gurnuti demokratski izraženom voljom građana Crne Gore 16. oktobra, Mandić, Medojević i družina nastojati i dalje da opstruišu sve napore za konstruktivan rad novog Parlamenta i buduće Vlade".

"Sada već destrukcija i ne mora da bude izraz njihove volje već izvršavanje naloga stranog mentora. Jednom uzet novac u tu svrhu moraće i dalje da opravdavaju, pa makar to bilo besmislenim saopštenjima ili uličnim nemirima. Kako im bude naređeno", kazali su iz DPS.

Bonus video: