Podgorica: Uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije maloljetnika

Savićević je kako se sumnjae, nožem koji je imao kod sebe zadao više ubodnih rana N.G. (16)
430 pregleda 7 komentar(a)
nož, napad nožem, Foto: Shutterstock.com
nož, napad nožem, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 25.11.2016. 16:34h

Policija je uhapsila Nikolu Savićevića (21) iz Podgorice zbog sumnje da je u podgoričkom naselju Gornja Gorica pokušao da ubije 16-godišnjeg sugrađanina N.G.

"N.S. star 21 godinu iz Podgorice, kako se sumnja, 23. 11. 2016. godine oko 18.30 časova, u ulici Rusa Radulovića u Podgorici, fizički je napao N.G. i N.M, stare 16 godina iz Podgorice. N.S. se, sumnja se, kretao motociklom a N.G. i N.M. biciklima. N.S. ih je sustigao i zaustavio a potom ih je, kako se sumnja, fizički napao zadavši im više udaraca po glavi i tijelu. Nakon toga N.S. je, sumnja se, nožem koji je imao kod sebe zadao više ubodnih rana N.G. N.S. se udaljio sa lica mjesta a N.M. i N.G. je pružena medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra gdje su im konstatovane povrede. Prema informacijama kojima raspolažemo, N.G. nije životno ugrožen", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su službenici CB Podgorica preduzeli brojne mjere i radnje koje su rezultirale identifikovanjem Savićevića, "s obzirom da ga N.G. i N.M. nisu poznavali od ranije".

"Nadležni tužilac se izjasnio da u događaju postoje elementi bića krivičnog djela ubistvo u pokušaju, izvršenog na štetu N.G. Osumnjičeni N.S. će uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", saopšteno je iz policije.

Bonus video: