Zbog velikog interesovanja vanredna repriza emisije Dnevnica sa Zoranom Kalezićem

„Djeca su se poslužila stihovima njegovih pjesama i napisala nam predivnu zahvalnicu. Kada su nam pročitali, mislim da je sav umor u trenu nestao. To su trenuci koji ostaju za sva vremena u životima nas koji radimo i u životima aktera“, kazala je voditeljka emisije Biljana Savićević
182 pregleda 3 komentar(a)
Zoran Kalezić, Foto: TV Vijesti screenshot
Zoran Kalezić, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 25.11.2016. 10:39h

Epizoda Dnevnice sa Zoranom Kalezićem koja je emitovana u srijedu veče izazvala je veliko interesovanje gledalaca. Uslijedili su brojni pozivi i poruke redakciji i produkciji, kao i samom akteru emisije, pa je TV Vijesti odlučila da je večeras vanredno reprizira u 21 sat, kako bi gledaoci koji su propustili imali još jednu priliku da vide kako je doajen crnogorske narodne muzike na originalan način obavljao poslove u tržnom centru City mall da bi pomogao samohranu majku i njene četiri kćerke.

„Zoran je osvojio simpatije gledalaca i to nas nije ni malo iznenadilo, jer smo već i na dan snimanja shvatili da će emisija biti izuzetno gledana. Uspio je da nas zabavi i nasmije na setu i osvoji empatijom i pažnjom kod porodice kojoj je pomagao, i samo je bilo pitanje da li ćemo mi uspjeti da tu energiju pretočimo u emisiju. Sudeći po reakcijama, izgleda da jesmo“, rečeno nam je iz agencije Fabrika ideja koja producira emisiju.

Zoran je radio čitav dan kako bi sakupio sredstva i pomogao samohranu majku Elviru Škrijelj i njenu djecu. U okviru toga, organizovao je humanitarni koncert gdje je prikupljao sredstva za pomoć. Na kraju snimajućeg , odnosno radnog dana koji je trajao 15 sati, Zoran je vidno umoran otišao u Ideu i kupio namirnice. Zatim je sa plodovima svoga rada došao kod porodice koja mu je na najljepši način pokazala zahvalnost.

„Djeca su se poslužila stihovima njegovih pjesama i napisala nam predivnu zahvalnicu. Kada su nam pročitali, mislim da je sav umor u trenu nestao. To su trenuci koji ostaju za sva vremena u životima nas koji radimo i u životima aktera“, kazala je voditeljka emisije Biljana Savićević.

Nakon što je odgledao premijeru Zoran Kalezić je bio prijatno iznenađen pozivima, porukama i komentarima na društvenim mrežama.

„Znao sam da je Dnevnica izuzetno popularna emisija, ali iskreno nijesam očekivao ovoliku pažnju nakon emitovanja. Jako mi je drago što sam kroz jedan humani rad predstavio sebe onakvim kakvog me publika dosad nije imala priliku doživjeti. Ali nešto sam shvatio nakon emisije. A to je da me u Crnoj Gori publika voli slušati, ali da me slabo poznaje. Ruku na srce, nijesu mnogo imali priliku ni da me gledaju ovako neposredno. Dugo sam bio van Crne Gore. Zato mi je posebno značajno što sam učestvovao u Dnevnici, uspio da pomognem jednoj porodici i da predstavim sebe onakvim kakav zaista jesam“, istakao je Zoran Kalezić.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom potkrijepljuju Zoranove tvrdnje. Mnogo ljudi je isticalo da su iznenađeni koliko je pjevač duhovit, neposredan, maštovit...

„Ja sam molski pjevač, pjevač tuge i publika me doživljava kroz moje pjesme. A i ja sam se u skladu sa tim i ponašao na sceni. Čitavoga života sam slušao druge koji su postavljali pravila ponašanja. Kad mi je majka govorila „turi mašnju kad ideš na pokajanje!“ , ja bih stavio mašnu i na +50 stepeni sav se u znoj okupa’ , ali sam morao slušati, da bih se dopadao drugima. A u stvari je trebalo biti svoj, onakav kakav u stvari jesi. Evo , u ovoj emisiji sam onakav kakav sam zaista u životu“, istakao je Kalezić.

Vanredna repriza Dnevnice na programu je večeras u 21 sat, dok je redovna repriza u nedjelju u 17.15 . Iz TV Vijesti su saopštili i da će repriza Dnevnice sa glumicom Brankom Stanić biti emitovana u subotu 26. novembra u 17.15

Bonus video: