Ovo je najpopularnije mjesto za seks, a nije spavaća soba

Prema rezultatima Instituta za istraživanje javnog mnjenja 'OnePoll' čak 18 miliona Britanaca povrijedilo se posljednjih godinu dana vodeći ljubav
185 pregleda 4 komentar(a)
sex, Foto: Shutterstock
sex, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.11.2016. 11:22h

Kad je seks u pitanju gotovo svi određene stvari smatramo 'uobičajnima', a druge 'čudnima'. Bilo da je riječ o isprobavanju novih poza i mjesta, o predigri i sličnom, svaki par ima svoje želje.

No, zanimljivi su podaci o najpopularnijih mjestima za seks jer pokazuju kako na prvom mjestu nije spavaća soba. Naime, istraživanje koje je sproveo portal Skyn Condoms, pokazalo je da čak 78 posto ispitanika od 18 do 34 godina praktikuje odnose u dnevnoj sobi.

Kao ostala mjesta za seks izvan spavaće sobe navode tuš, a nakon čega slijedi automobil, seks na otvorenom i seks na plaži.

Spavaća soba se čini kao jedno od sigurnijih mjesta kada je riječ o seksu i mogućim povredama. Naime, takve povrede nijesu nimalo neuobičajne jer prema rezultatima Instituta za istraživanje javnog mnjenja 'OnePoll' čak 18 miliona Britanaca povrijedilo se posljednjih godinu dana vodeći ljubav.

Povrede su raznovrsne: od modrica na koljenima i izvrnutih prstiju, preko bolova u leđima, mišićima, a nekima je čak bila potrebna i medicinska njega.

Dva odsto učesnika ankete kaže da su tokom odnosa polomili neku kost, a njih pet odsto su naveli da sledeći dan nisu bili u stanju ići na posao.

Iznenađujuće je da je 40 odsto ispitanika izjavilo da je bilo toliko obuzeto strašću da je povrede primjetilo tek sledeći dan. Najveći broj nezgoda događa se na trosjedu (uglavnom zbog nemarno odloženih čaša), na stepenicama, u automobilu i pod tušem. Spavaća soba je ponovno tek na petom mjestu.

Bonus video: