Bogdanović: Mujović laže, volšeban pokušaj političkog spina

Mujović je juče u Osnovnom sudu kazao da je kod Bogdanovića dolazila jedna osoba i govorila Maroviću "da se mane" od Mujovića, glavnog specijalnog tužioca i premijera, jer im spremaju hapšenje
0 komentar(a)
Aleksandar Bogdanović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Bogdanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.11.2016. 13:29h

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović kazao je da sa indignacijom odbacuje tvrdnju Veselina Mujovića, koji je ga je pominjao tokom suđenja.

Mujović je juče u Osnovnom sudu kazao da je kod Bogdanovića dolazila jedna osoba i govorila Maroviću "da se mane" od Mujovića, glavnog specijalnog tužioca i premijera, jer im spremaju hapšenje.

Mujoviću se sudi zbog optužbe da je na prevaru uzeo 890.000 eura od Svetozara Marovića, obećavajući mu povlašćen položaj u istragama Specijalnog tužilaštva.

"Vjerujem da je ovo samo loše izrežiran i volšeban pokušaj političkog spinovanja, i dovođenja imena Aleksandra Bogdanovica u bilo koji kontekst vezan za ovaj slučaj, jer se tiče moje časti i ugleda, ali drugi dio na sebe moraju preuzeti nadležne institucije Crne Gore", kazao je Bogdanović.

Gradonačelnik Prijestonice rekao je da će bezmnogo napora dokazati neosnovanost Mujovićevih tvrdnji: "Jer se to nikada nije desilo, sa bilo kojim predstavnikom tužlaštva bilo gdje, a kamoli u mom domu. To je notorna neistina i laž koja mi se podmeće bez ikakvog razloga, a obojena je istom inspiracijom, da se pokuša iskompromitovati Aleksandar Bogdanović i na taj način dovede u vezu sa nečim što nema nikakvog utemeljenja i veze sa istinom", tvrdi Bogdanović

Bonus video: