"Sveto, zadnjih pet godina si me sve lagao"

“Ja sam sa premijerom prijatelj 25 godina, čak sam ga obavijestio da pišem knjigu - fukare, u kojoj su glavni likovi njegov kum Goran Rakočević, Brano Gvozdenović i Svetozar Marović”
147 pregleda 47 komentar(a)
đukanović, marović, Foto: Savo Prelević
đukanović, marović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.11.2016. 07:30h

Veselin Mujović je kazao da mu je Svetozar Marović nudio sat “rolex” vrijedan 40.000 eura, plac u Budvi i stan.

“Ali to nisam želio da prihvatim, već sam sve prijavio tužilaštvu", naveo je Mujović.

Mujović tvrdi da je bio prisutan kada je Đukanović rekao Maroviću: 'Sveto, zadnjih pet godina si me sve lagao. Pitao sam te je li sve u redu, ti mi govoriš da jeste. Bolje da sada sve priznaš i odležiš u zatvoru'”...

Rekao sam Milu da pišem o fukarama

“Ja sam sa premijerom prijatelj 25 godina, čak sam ga obavijestio da pišem knjigu - fukare, u kojoj su glavni likovi njegov kum Goran Rakočević, Brano Gvozdenović i Svetozar Marović”, kazao je Mujović.

Ko je dolazio u kuću Bodganovića i nudio pomoć?

Mujović je rekao da je na poligrafu “prošao” 13 pitanja, ali da policajci nijesu htjeli da mu postave još dva na kojima je on insistirao.

Tvrdi da je jedna osoba u kući zeta Svetozara Marovića – Aleksandra Bogdanovića, govorila Maroviću da se mane Mujovića, Đukanovića i Katnića, jer će im on završiti da mnogo manje robijaju i plate zbog učinjenih krivičnih djela.

Kazao je da će ime tog čovjeka saopštiti kasnije.

Rekao je i da je od Marovića tražio priznanicu kada je nosio njegov novac za Švajcarsku, jer mu je političar kazao da neće da se zna za te pare.

Mujović je kazao da inspektori nijesu htjeli da mu postave ta pitanja.

Mujoviću je juče u podgoričkom Osnovnom sudu počelo suđenje zbog optužbe da je Svetozara Marovića prevario tako što mu je uzeo novac, lažno nudeći pomoć u istragama koje Specijalno tužilaštvo vodi ili je vodilo protiv Marovića i članova njegove porodice.

Bonus video: