Na Sukobinu zaplijenjeno 18 kg skanka

"Policijski i carinski službenici su detaljnom kontrolom lica i vozila u vozilu, u unutrašnjosti blatobrana i bankina, sa lijeve i desne strane, otkrili 18 pvc pakovanja sa sadržinom biljne materije tamnozelene boje, ukupne težine 18 kilograma"
3 komentar(a)
Ažurirano: 21.11.2016. 10:59h

Crnogorska policija i carina na graničnom prelazu Crne Gore sa Republikom Albanijom, Sukobin – Murićani, u vozilu kojim je upravljao albanski državljanin A.B. (27), otkrili su 18 kilograma skanka.

"Policijski službenici Regionalnog centra granične policije Jug – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su 20. novembra oko 3.15 časova, na ZGP Sukobin – Murićani kontrolisali putničko vozilo "Opel Corsa", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin A.B, star 27 godina iz Duresa. Policijski i carinski službenici su detaljnom kontrolom lica i vozila u vozilu, u unutrašnjosti blatobrana i bankina, sa lijeve i desne strane, otkrili 18 pvc pakovanja sa sadržinom biljne materije tamnozelene boje, ukupne težine 18 kilograma, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, a koju je ovo lice, sumnja se, imalo namjeru da prokrijumčari u našu državu", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave carina i Uprave policije.

Dodaje se da su u skladu sa Protokolom o radu na ZGP Sukobin – Murićani, A.B. vozilo i drogu preuzeli službenici granične policije Albanije radi procesuiranja i daljeg postupanja.

Galerija

Bonus video: