Hamilton ne odustaje

iko Rozberg ima 12 bodova prednosti nad Luisom Hamiltonom i dovoljno mu je da na posljednjoj trci sezone, u Abu Dabiju, bude treći kako bi osvojio prvu titulu u Formuli 1
86 pregleda 0 komentar(a)
Luis Hamilton, Foto: Reuters
Luis Hamilton, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.11.2016. 09:56h

Endi Marej i Novan Đoković su juče vodili završnu borbu za broj 1, a za šest dana će se rješavati i pitanje najboljeg automobiliste današnjice.

Niko Rozberg ima 12 bodova prednosti nad Luisom Hamiltonom i dovoljno mu je da na posljednjoj trci sezone, u Abu Dabiju, bude treći kako bi osvojio prvu titulu u Formuli 1.

Njemac je poručio da još ne zna kakav će mu pristup biti na trci u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jer nije siguran da li bi trebalo da išta rizikuje.

„Ne znam kako ću nastupiti na posljednjoj trci. Obavijestiću vas o tome u četvrtak pred trku, kada dođe vrijeme da razmišljam o tome. Biće to težak vikend kao i uvijek, ništa nije lako u F1”, rekao je Rozberg.

Crni Biser uvjerava da ništa nije gotovo.

„Srećan sam što sam pobijedio sve u Brazilu, ali me raduje i to što u istom bolidu Niko nije mogao da mi se suprostavi. Njemu ove sezone ide odlično, nije imao problema, dok sam ja često bio u čudnim pozicijama”.

„Ali, ako budem vozio dobro na posljednjoj trci to neće biti važno. Šanse su male, ali nikad se ne zna”, poručio je Hamilton.

Posljednja trka sezone vozi se u nedjelju, 27. novembra, na stazi Jas marina u Abu Dabiju od 14 časova po našem vremenu.

Bonus video: