Od Golubovićevog bombaša traga nema ni nakon godinu

Eksplozija u Donjoj Gorici nije prva koju u bezbjednosnim krugovima nezvanično povezuju sa Golubovićem. Nezvanično, njegovo ime pominjano je i kada se pucalo ispred podgoričkih kafića “Macchiato” i "Grand"
124 pregleda 5 komentar(a)
Kuća golubovića
Kuća golubovića
Ažurirano: 21.11.2016. 07:47h

Istražitelji ni nakon gotovo godinu nijesu saopštili ko je krajem novembra 2015. godine postavio eksploziv ispred kapije porodične kuće bivšeg, dugogodišnjeg agenta tajne službe Duška Golubovića, u podgoričkom naselju Donja Gorica.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, policija je uzimala DNK od više osoba, među kojima su bili i Golubovićevi nekadašnji prijatelji, ali nije poznato da li se ijedan od izuzetih tragova poklopio sa tragovima pronađenim tokom uviđaja ispred Golubovićeve porodične kuće.

Golubović je nakon eksplozije kazao “Vijestima” da ne zna ko je i zbog čega postavio eksploziv na kapiju njegove porodične kuće.

Eksplozija u Donjoj Gorici nije prva koju u bezbjednosnim krugovima nezvanično povezuju sa Golubovićem. Nezvanično, njegovo ime pominjano je i kada se pucalo ispred podgoričkih kafića “Macchiato” i "Grand"...

Golubović, međutim, nije među vlasnicima tih lokala i osnivačima preduzeća koja su njima gazdovala.

Bonus video: