Biznis izazov: Predstavljamo vam preduzeće "Finance plus" iz Podgorice

Poslovanje firme "Finance plus" specifično je i po tome što su deklarisani kao "zelena" kompanija,koja je u potpunosti orjentisana na digitalne usluge
227 pregleda 0 komentar(a)
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 20.11.2016. 16:04h

U posljednjoj epizodi serijala Biznis Izazov, koja se danas od 18:20 časova emituje na programu TV Vijesti, predstavljamo vam računovodstvenu agenciju "Finance plus" iz Podgorice.

Kompanija postoji vec 20 godina, a Sladjana Raičković,koja je jedan od osnivača,objašnjava koliko je teško bilo u tim godinama razviti privatni biznis,sa kojim izazovima su se suočavali,te kako su došli do današnjeg statusa biznis provajdera.

Poslovanje firme "Finance plus" specifično je i po tome što su deklarisani kao "zelena" kompanija,koja je u potpunosti orjentisana na digitalne usluge.

U novom formatu na TV Vijesti,u prethodnim mjesecima gledaoci su svake sedmice imali priliku da se upoznaju sa izazovima malih,ali uspjesnih crnogorskih biznisa.

Serijal je kroz 20 emisija dao podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razvoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Repriza je srijedom u 13:50 časova.

Bonus video: