KPDP: Tomislav zatiče Milicu u krevetu sa menadžerom Zoranom

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati
169 pregleda 1 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 18.11.2016. 12:50h

Osvanuo je jedan od najhladnijih dana i svi su zabrinuti hoće li utakmica uopšte moći da se održi. Katarina i Franjo pronalaze najbolje rješenje - utakmica će se igrati na polju, a live prenos će se puštati navijačima na toplom u hotelu i Svetovoj radnji, uz humanitarnu naplatu ulaznice. Utakmica počinje s vođstvom JODI tima, no Hotelijeri ubrzo izravnavaju rezultat. Na kraju Jesus biva ozlijeđen od strane suigrača Tomislava, a JODI-ji koriste priliku i daju pobjednički gol.

U taboru Tepavaca se slavi, ali postavlja se pitanje: je li go regularan? Lidija odlučuje da potplati Tinu pa joj nudi novac da pusti Matu na miru i vrati se u Zagreb na fakultet. Ljutita Tina sve kaže Mati koji bjesni, posvađa se s majkom i otjera je natrag kući.

Tomislav zatiče Milicu u krevetu sa menadžerom Zoranom i još jednom ostaje zgrožen vlastitom majkom. Katarina je oduševljena Franjom, što Damiru pomalo stvara ljubomoru.Tina je u depresiji zbog Darija. Nakon neuspješnog pokušaja tješenja od strane Stipe i Dijane, jedino se u Matinom zagrljaju osjeća bolje. U međuvremenu, Suzana je oslobođena optužbi i dolazi da izgladi odnos s Tinom.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati.

Bonus video: