Poznata glumica Branka Stanić u novoj emisiji „Dnevnica“

Zadaci koje je dobila Branka nijesu bili laki, nijesu bili uobičajeni, ali za ovu mladu ženu vedrog duha i nesalomive volje, nijesu bili nesavladivi
303 pregleda 0 komentar(a)
Branka Stanić
Branka Stanić
Ažurirano: 16.11.2016. 15:14h

Četvrta epizoda emisije „Dnevnica“, koja se u srijedu 16. novembra u 20 sati emituje na televiziji Vijesti, donosi radne avanture poznate crnogorske glumice Branke Stanić.

Potrešena socijalnom i materijalnom situacijom porodice, koja živi u prigradskom naselju Podgorice Konik, Branka još odlučnije odlazi na svoje radne zadatke. Sve nade u njen rad polagala je četvoročlana porodica Snežane Vukašinović, koja kao udovica sa socijalnim primanjem, teško podiže svoje tri kćerke.

Zadaci koje je dobila Branka nijesu bili laki, nijesu bili uobičajeni, ali za ovu mladu ženu vedrog duha i nesalomive volje, nijesu bili nesavladivi. Jednako dobro se snašla u svim zadacima i zanatima, čak i u onim koji su okarakterisani kao isključivo muški. „Branka je dokazala da osim što je dobra glumica, je i veoma omiljena kod ljudi. Naklonost slučajnih prolaznika i svih koji su sa njom komunicirali tog dana, učinila je da njena dnevnica, a samim tim pomoć porodici bude velika“ rekla nam je voditeljka emisije Biljana Savićević.

„Dnevnica“ i ovog puta u domove gledalaca, uz dirljivu priču o ljudskoj humanosti, donosi i neobične radne zadatke sa nepredviđenim situacijama.

Uz partnera emisije, IDEA markete, koji je donirao namirnice, cilj - što veća dnevnica, za što veću pomoć, je ostvaren.

Emisiju „Dnevnica“ gledajte svake srijede od 20.00h samo na TV Vijesti.

Bonus video: