Nova hit serija "Pjesma života" na TV Vijesti

Nakon završene prve sezone, serija je najgrađena titulom najuspješnije i drame sa najboljim odabirom glumaca u 2016. godini
470 pregleda 0 komentar(a)
Pjesma života
Pjesma života
Ažurirano: 22.11.2016. 13:12h

Radnim danima, odmah nakon najgledanije emisije u Crnoj Gori – centralnog dnevnika TV Vijesti, gledaoci mogu pratiti novu hit seriju “Pjesma života”, jednu je od najgledanijih turskih drama u 2016. godini. Priča o ljubavi, o ponovnim susretima, neiscrpnoj borbi i rastancima, osvojila je milione gledalaca širom Turske.

Salih i Bajram rodili su se i odrasli u istom selu i bili najbolji prijatelji. Kako bi riješili nesporazume, vjeriće svoju djecu još kao male. Međutim, djeca će odrasti u različitim gradovima. Salih je nastavio da živi u selu Guzelkoj, dok je Bajram otišao u Istanbul i stekao veliko bogatstvo. Ali, nije zaboravio svoje obećanje. I kada njegov sin diplomira, dovešće ga u Guzelkoj kako bi ispunio ono što je obećao. I Salih želi da održi obećanje i svadba se sprema.. Međutim, djeca su odrasla u različitm sredinama i imaju različite ciljeve i ljubavi. Ono što će uslijediti zbog vjeridbe iz prošlosti promijeniće iz korijena živote članova obje porodice..

Nakon završene prve sezone, serija je najgrađena titulom najuspješnije i drame sa najboljim odabirom glumaca u 2016. godini. U Turskoj je od septembbra nastavljeno sa snimanjem druge sezone i kako predviđaju producenti, zbog odličnog prijema od strane publike, ne samo u Turskoj, sada je i više nego izvjestan nastavak 3. sezone od proljeća.

Hit serija “Pjesma života” od ponedjeljka u 19.10h svakog radnog dana na TV Vijesti.

Bonus video: