Jedinstvo se u Sibiru oprašta od Evrope

Današnja utakmica u Kemerovu počinje u 13 sati po našem vremenu, 19 po lokalnom. Kuzbas je prvi meč u Bijelom Polju dobio 3:0
0 komentar(a)
OK Jedinstvo, Foto: Cev.lu
OK Jedinstvo, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 06.12.2018. 08:47h

Pred odbojkašima Jedinstva je formalnost na evropskoj sceni - crnogorski šampion danas u sibirskom Kemerovu protiv Kuzbasa igra revanš drugog kola CEV kupa.

Rusi su apsolutni favorit, što su potvrdili i u prvom meču u Bijelom Polju, kada su slavili 3:0, iako je Jedinstvo u drugom i trećem setu pružilo više nego jak otpor. Čak su izabranici Darka Prebiračevića mogli i do seta, što će teško u revanšu..

Jedinstvo je u Kemerovo doputovalo dva dana prije utakmice, kako bi se aklimatizovao na vremensku promjenu u odnosu na Crnu Goru (šest sati), ali i niske temperature (blizu -30 stepeni).

“Što se tiče samog kluba i dvorane, sve je onako kako smo i zamišljali, na jednom vrhunskom nivou. Dvorana je fenomenalna, prava odbojkaška, sve je onako kako treba da bude za jedan vrhunski nivo. Mi ćemo do utakmice pokušati da se priviknemo na vremensku razliku i uslove i da pokušamo da pružimo još jednu dobru partiju. Mislim da ono što je glavno je da neće motiva faliti, jer je čast i privilegija igrati u jednom ovakvom gradu i uslovima kao što su ovdje i očekujem da će i dvorana biti puna, a nadam se da ćemo mi pružiti dobru partiju”, izjavio je Darko Prebiračević, trener Jedinstva.

Današnja utakmica u Kemerovu počinje u 13 sati po našem vremenu, 19 po lokalnom.

Bonus video: