Tužilaštvo saopštilo sve informacije o slučaju pokušaja terorizma

"Uvjereni da će javnost biti strpljiva i sačekati da od Tužilaštva dobije punu informaciju o ovom dogadjaju, molimo medije da iznošenjem netačnih informacija, spekulacija i podataka iz takozvanih povjerljivih izvora ne dezinformišu i zbunjuju javnost"
99 pregleda 12 komentar(a)
Milivoje Katnić, Ivica Stanković, Foto: Zoran Đurić
Milivoje Katnić, Ivica Stanković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.11.2016. 15:27h

Tužilaštvo je izdalo saopštenje u kojem navodi da je do sada otkrilo sve informacije koje su mogle da budu dostupne javnosti, te da će se u nastavku postupka koji se vodi protiv grupe koja se tereti za pokušaj terorizma i stvaranja kriminalne organizacije, oglašavati samo kada se za to steknu uslovi.

"Cijeneći zainteresovanost svih medija za ovaj predmet, ovim putem obavještavamo javnost da će se Tužilaštvo o daljem toku postupka samo oglašavati kada se za to steknu uslovi. Uvjereni da će javnost biti strpljiva i sačekati da od Tužilaštva dobije punu informaciju o ovom dogadjaju, molimo medije da iznošenjem netačnih informacija, spekulacija i podataka iz takozvanih povjerljivih izvora ne dezinformišu i zbunjuju javnost", saopšteno je iz Tužilaštva.

Srbija je deportovala grupu Rusa koji su osumnjičeni da su navodno učestvovali u pokušaju terorističkog napada u Crnoj Gori i hapšenja premijera Mila Đukanovića, piše "Guardian".

Bonus video: