Tragovi MIlića u automobilu punom oružja?

Izvori "Novosti" bliski istrazi otkrivaju da se trenutno provjerava i da li je Milić bio u kontaktu sa Jovanom Jošilom
83 pregleda 8 komentar(a)
oružje, Foto: Shuterstock
oružje, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 10.11.2016. 18:54h

U automobilu punom oružja, koji je pronađen na Novom Beogradu u blizini kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića, otkriveni su tragovi Siniše Milića, bivšeg policajca Republike Srpske i pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije, javljaju srpski mediji.

Milić je u avgustu 2013. protjeran iz Crne Gore, nakon što je inspektorima potvrđeno da je Milić tjelohranitelj Luke Đurovića, koji u policijskim evidencijama slovio za vođu najjačeg barskog klana.

On je u decembru 2015. privođen, jer je danima posmatrao teren u naselju "Belvil" nedaleko od zgrade u kojoj živi premijer Srbije Aleksandar Vučić, objavile su beogradske "Novosti". Izvori "Novosti" bliski istrazi otkrivaju da se trenutno provjerava i da li je on bio u kontaktu sa Jovanom Jošilom, koji je uhapšen u subotu u Banjoj Luci, jer se dovodi u vezu sa krađom automobila „Renault Megana“ koji je nađen na Novom Beogradu.

Jošilo je pod istragom i oko arsenala oružja pronađenog u Jajincima, nedaleko od porodične kuće Vučića. Ministarstvo pravde Srbije priprema dokumentaciju kolegama iz BiH, i tražiće da se Jovan Jošilo izruči Srbiji. Njemu je oduzet pasoš i zabranjeno mu je da napušta Banja Luku.

Bonus video: