Dođite na mini koncert Zorana Kalezića i donirajte za porodicu jedne samohrane majke

"Moja pjesma je oduvijek bila namijenjena onima na koje ja ličim, a moj današnji koncert i svaka pjesma na njemu, biće namijenjena Elviri njenoj djeci", vidno radostan je rekao Kalezić
104 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Kalezić, Foto: Zoran Đurić
Zoran Kalezić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.11.2016. 12:31h

Svaka epizoda emisije "Dnevnica" je zanimljiva ne svoj način, a ona koja se snima danas, u City mall-u u Podgorici, sa doajenom crnogorske narodne i izvorne pjesme, Zoranom Kalezićem je zaista posebna.

Ne zbog toga što je Zoran odlučio da cijeli dan radii da uz podršku partnera IDEA marketa pomogne nekome, to je misija svakog heroja "Dnevnice", već zato što će na kraju svog radnog dana, napraviti mini koncert.

Svi posjetioci City malla, danas od 18:00 do 19:00 sati, moći će da sat vremena uživaju u najljepšim pjesmama Zorana Kalezića i orkestra "Sevdah" i da doniraju za porodicu jedne samohrane majke.

"Moja pjesma je oduvijek bila namijenjena onima na koje ja ličim, a moj današnji koncert i svaka pjesma na njemu, biće namijenjena Elviri njenoj djeci", vidno radostan je rekao Kalezić.

"Nije samo važna donacija, važno je prisustvo ljudi dobre volje, što ćemo shvatiti kao podršku projektu Dnevnica i njenoj misiji. Zato pozivamo sve one kojima humanost nije strana, a takvih u Crnoj Gori ima mnogo, da sa nama podijele radost i uživanje zbog još jednog uspješnog poduhvata", kazali su iz "Fabrike ideja", koja producira emisiju.

Bonus video: