KPDP: Sveto, ni kriv ni dužan, dobija po nosu

Damir i Katarina iznenade se kada otkriju da su dijamanti cijelo vrijeme bili zakopani njima pred nosom: pored Hundove kućice
0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 10.11.2016. 11:15h

Kada posvjedoči Svetovom prisnom razgovoru s Jagodom, u Barbari se budi crv sumnje u Svetovu preljubu. Kako bi tome stala na kraj, sa Srećkom prati Svetu na nastupe pa ga, pred Jagodinim mužem, napadne da ljubavi sa Jagodom. Sveto, ni kriv ni dužan, dobija po nosu.

Nakon što su rasprodali svu tjesteninu, Josip i Diana odluče da prošire ponudu svoje robne marke: spremaju se za proizvodnju domaće šalše.

Damir i Katarina iznenade se kada otkriju da su dijamanti cijelo vrijeme bili zakopani njima pred nosom: pored Hundove kućice.

Dario priznaje Stipi da je sve radio kako bi zaštitio porodicu. Taman kad pomisli da stvari idu na bolje, Miranda će sve upropastiti: onesvijesti Stipu i bježi sa dijamantima. Dario odlazi za njom kako bi je spriječio i tako završi s njom u bijegu iz sela. Ali, Mate i Rakić će ipak uspjeti da ih uhvate. Svoju zadnju noć u Oštrovcu Žeravice će provesti u hotelu. Tina želi da spasi oca pa zamoli Vjeku i Mrkog za pomoć..

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: