SREDNJOŠKOLAC "DIJELIO" BATINE

Porast vršnjačkog nasilja u Budvi: Đak pretučen u dvorištu škole

Majka povrijeđenog dječaka prijavila je policiji cijeli slučaj, a inspektori kriminalističke policije bili su u školi, nakon čega su saslušani svi akteri incidenta
133 pregleda 19 komentar(a)
Osnovna škola "Stefan Mitrov Ljubiša", Foto: Vuk Lajović
Osnovna škola "Stefan Mitrov Ljubiša", Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 10.11.2016. 08:31h

Četrnaestogodišnji učenik devetog razreda V. P. budvanske Osnovne škole "Stefan Mitrov Ljubiša" pretučen je  ispred sale za fizičko vaspitanje.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je po glavi šakama izudarao srednjoškolac J. D. (17).

Isti izvor saopštio je da se incident  dogodio nakon što je pretučeni dječak  sa bratom presretnut nakon nastave  fizičkog vaspitanja.

“Srednjoškolac je došao u osnovnu školu kako bi se razračunao sa braćom. Prema jednoj od verzija, tuča se dogodila u sali dok je trajao čas fizičkog, a prema drugoj, sedamnaestogodišnjak je dječaka  sa  drugom sačekao ispred sale, nakon završenog časa”, rekao je sagovornik “Vijesti”.

Majka povrijeđenog  dječaka prijavila je policiji  cijeli slučaj, a inspektori kriminalističke policije bili su u školi, nakon čega su  saslušani  svi akteri  incidenta.

Saopšteno je da će protiv srednjoškolca biti  podnijeta prekršajna prijava.

Iz policije je rečeno da utvrđuju razlog tuče. 

Treći brat  pretučenog dječaka nedavno je upućen u Dom za djecu u Ljuboviću, zbog optužbi da je učestvovao u dvije teške krađe.

Brojni roditelji kažu da vršnjačko nasilje  uzima maha  u Budvi, pa zahtijevaju od nadležnih i uprave škole da se bolje pozabave tim problemom. 

Preporučujemo za Vas