Prostorije PzP u Budvi izlijepili plakatima: Medojevića i lidere "Ključa"povezuju s Dikićem

Za sada nepoznati "autori" izlijepili su na plakatima i sliku premijera Mila Đukanovića sa izrezanim slovima ON , aludirajući na slogan Demokratskog fronta na minulim izborima
79 pregleda 0 komentar(a)
Kancelarije PzP, Budva, Foto: Vuk Lajović
Kancelarije PzP, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 09.11.2016. 16:01h

Kancelarije budvanskog odbora Pokreta za promjene (PzP) jutros su osvanule izlijepljene plakatima kojim se sugeriše povezanost lidera ove partije Nebojše Medojevića sa osumnjičenim kamandantom sprske žandarmerije Bratislavom Dikićem, osumnjičenim za pokušaj terorističkog napada u Crnoj Gori u noći izbora.

Na nekoliko plakata na koji su napisani kukasti krstovi sa četiri ćirilična slova S, iz novina su isjčene fotografije lidera koalicije Ključ Miodraga Lekića, Srđana Milića i Žarka Rakčevića, koje akteri ovog događaja takođe povezuju sa Dikićem.

Za sada nepoznati "autori" izlijepili su na plakatima i sliku premijera Mila Đukanovića sa izrezanim slovima ON , aludirajući na slogan Demokratskog fronta na minulim izborima.

Prdsjednik budvanskog odbora PzP Stevan Džaković kazao je "Vijestima" da je slučaj prijavljen policiji, čiji su inspektori izvršili uviđaj.

"Prijavili smo policiji, jer ne želimo da građani Budve nas izjednačavaju sa terorističkom organizacijom. Ne dajemo nikakvu podršku terorizmu ni takvom načinu mijenjanja vlasti. Ne želimo da nas građani na bilo koji način povezuju da imamo bilo kakvu namjeru, kakvu imaju teroristi. Mi ćemo se boriti za pravdu i istinu u opštini Budva, koliko god to budemo mogli. Ovaj način djelovanja je potpuno neprimjeren našem vaspitanju. Ako bilo ko ima saznanja da mi stojimo iz pokušaja državnog udara, ja ih pozivam da ću lično sa njima poći kod tužioca i da predoće sve što znaju. Ne moraju ovako da lijepe naše kancelarije", kazao je Džaković.

Bonus video: