Boje jutra: Koliko smo spremni da odgovorimo na poplave

Ocjenu Evropske komisije o napretku Crne Gore u 2015. godini u Bojama jutra komentariše Ana Nenezić, iz Centra za građansko obrazovanje.
0 komentar(a)
rozaje._1, Foto: A.SKORUPAN
rozaje._1, Foto: A.SKORUPAN
Ažurirano: 09.11.2016. 13:48h

Posljednjih dana, uslijed obilnih padavina i poplava u Rožajama i Beranama, ponovo je aktuelizovano pitanje naše spremnosti da reagujemo u slučaju vanrednih situacija. Kakvo je stanje na terenu u Bojama jutra na, TV Vijesti, u četvrtak 10. novembra saopštiće načelnik Direkcije za civilnu zaštitu i humanitarnu pomoć Ljuban Tmušić.

U jutarnji program TV Vijesti telefonskim putem uključiće se i predstavnici opština Berane i Rožaje.

Ocjenu Evropske komisije o napretku Crne Gore u 2015. godini u Bojama jutra komentariše Ana Nenezić, iz Centra za građansko obrazovanje.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Zoran Vujičić, Građanska alijansa.

U Bojama jutra, u okviru Roditeljskog kutka, pogledajte šta kažu iz Ministarstva pravde o tome kada će biti izmijenjen dio Krivičnog zakonika koji uređuje pitanje pedofilije. Gošća TV Vijesti Merima Baković, samostalna savjetnica u Direktoratu za pravosuđe.

Ovih dana svi pričaju o Digitalnom danu, konferenciji o digitalnim trendovima koju 24. novembra u Podgorici organizuju Biznis akademija Vijesti i kompanija Amplitudo. Detaljnije u Bojama jutra.

Nedavno je objavljena knjiga "Tajne borilačkih vještina" autora Dragoslava Vujičića. Tim povodom Vujičić je gost jutarnjeg programa.

Gošća Boja jutra i književnica Nataša Žurić čiji će roman “Vječnost u plamenu sna“ biti promovisan u KIC-u “Budo Tomović” u četvrtak 10. novembra.

Iz kompanije M:tel nagradiće gledaoce Boja jutra.

Bonus video: