KPDP: Mile daje otkaz, a Damir postaje novi direktor „Đurinog sna”

Ljubomorna Barbara se protivi, ali Sveto pristaje. Sveto se na koncertu toplo zahvaljuje Jagodi, što primjećuje Srećko koji ga špijunira i pogrešno shvati da su ljubavnici
0 komentar(a)
KPDP
KPDP
Ažurirano: 08.11.2016. 08:08h

Nakon što mu ni Franjo ne pomogne da Zdenku vrati kući, izluđeni Mile daje otkaz, a Damir postaje novi direktor „Đurinog sna”. Mile mu svečano predaje direktorsku poziciju. Kuma Jagoda, sa kojom je Sveto plesao na svadbi, ponudi Svetu stalnu gažu u lokalu u Gospiću.

Ljubomorna Barbara se protivi, ali Sveto pristaje. Sveto se na koncertu toplo zahvaljuje Jagodi, što primjećuje Srećko koji ga špijunira i pogrešno shvati da su ljubavnici. Sprema se sve da kaže Barbari. Barbara je pak ljuta na Sveta, koji je prespavao kod Jagode jer mu je pobjegao autobus i vratio se tek ujutro iz Gospića. Franjo pokušava da ih urazumi, ali bezuspješno. Uprkos Rakićevoj zabrani, Stipe kaže Mati za slučaj Žeravica. Kako ne bi ugrozio istragu, shrhani Mate ostavlja Tinu, a Žeravice hvata panika jer misle da im je policija za petama. Mile uhvati Stipu i Matu kako se spremaju u promatranje Žeravica. Iako pokušava da sakrije istinu, Mile vidi da Stipe nešto skriva od njega.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: