BIZNIS IZAZOV: predstavljamo vam preduzeće “ Igma energy” iz Andrijevice

Svake sedmice gledaoci TV Vijesti imaju priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa
327 pregleda 3 komentar(a)
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 06.11.2016. 09:14h

U novoj epizodi serijala Biznis Izazov, koju u nedjelju 16.10. od 18:20h emitujemo na programu TV Vijesti, predstavljamo vam koncesiono preduzeće “Igma energy” iz Andrijevice, u okviru kojeg je prije godinu na izvorištu rijeke Bradavac pokrenuta mala hidroelektrana.

Kompanija je već godinu punopravni član elektro- energetskog sistema Crne Gore. Koliko je novca bilo potrebno uložiti u takav biznis, sa kojim preprekama u poslovanju su se susretali, koliko je radnika zaposleno u postrojenju, te kakav je biznis plan za budući period, neka su od pitanja na koja smo odgovore dobili od vlasnika preduzeća, Igora Mašovića.

Svake sedmice gledaoci TV Vijesti imaju priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal daje podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća. Sve ovo finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Emisiju “ Biznis izazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h, dok reprizni termin možete pogledati u srijedu u 14.10h samo na TV Vijesti.

Bonus video: