Đurović, Pejanović, Striković i Steharski osumnjičeni za krađe

Đurović se sumnjiči da je u noći između 31. jula i 1. avgusta ove godine provalio u kancelarije firme "DOO Glušica" u Nikšiću, vlasništvo B.G. i "DOO Lapis", vlasništvo M. V. i tom prilikom ukrao računarsku opremu, kancelarijski materijal, kožnu galanteriju i mobilni telefon
124 pregleda 1 komentar(a)
automobil, krađa auta, Foto: Shutterstock
automobil, krađa auta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.11.2016. 07:56h

Nikšićka policija podnijela je krivične prijave protiv sugrađanina Filipa Đurovića (24), Miladina Pejanovića (27) i Mijodraga Streharskog (30) i Podgoričanina Dragiše Strikovića (36), zbog sumnje da su izvršili teške krađe i krađe.

Đurović se sumnjiči da je u noći između 31. jula i 1. avgusta ove godine provalio u kancelarije firme "DOO Glušica" u Nikšiću, vlasništvo B.G. i "DOO Lapis", vlasništvo M. V. i tom prilikom ukrao računarsku opremu, kancelarijski materijal, kožnu galanteriju i mobilni telefon.

Strikoviću se stavlja na teret da je u noći između 15 i 16. aprila ove godine, sa parkinga u Ulici "Alekse Backovića" br. 15 u Nikšiću, ukrao vozilo marke "pasat" vlasništvo R.R. i isto odvezao u Podgoricu, gdje ga je policija našla na otpadu, vlasništvo Podgoričanina I. J., i isto vratila vlasniku.

Streharski se sumnjiči da je 24. jula ove godine izvršio provalu vozila marke "pežo 206", vlasništvo M. M. iz Nikšića i iz istog ukrao oko 350 eura. Policija je prilikom vršenja uviđaja izuzela tragove papilarnih linija i iste poslali u danilovgradski forenzički centar radi vještačenja, gdje je utvrđeno da pripadaju Streharskom.

Pejanoviću se stavlja na teret da je u prvoj polovini oktobra ove godine provalio u vozilo marke "golf II", vlasništvo M. M. iz Nikšića, i tom prilikom ukrao tablet, CD radio i plastični naslon za ruku.

Po nalogu osnovnog državnog tužioca (ODT) u Nikšiću protiv Đurovića, Strikovića i Streharskog podnesene su krivične prijave u redovnom postupku, dok je za Pejanovića naložio da se uhapsi i da se sprovede kod ODT na dalju nadležnost.

Bonus video: