Luka Bar lako kroz Pljevlja

Baranke su upisale drugu pobjedu, dok su Pljevljanke, sa druge strane, doživjele drugi poraz.
56 pregleda 0 komentar(a)
ŽOK Luka Bar, Foto: Cev.lu
ŽOK Luka Bar, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 02.11.2016. 20:13h

U prvom meču reprize prošlosezonskog finala plej-ofa dileme nije bilo - šampion Luka Bar je lako u Pljevljima savladala AOK Rudar sa 3:0 (25:10, 25:20, 25:17), u zaostaloj utakmici 1. kola Prve lige odbojkašica.

“Ovo je vrlo važna pobjeda za nas, nakon kiksa u prošlom kolu. Vidjelo se i na ovoj utakmici koliko nam nedostaje Vesna Joksimović, ali smo odigrali mnogo bolje nego protiv Morače i sasvim zasluženo došli do bodova”, kazao je trener Luke Bar Vladimir Milačić.

Baranke su upisale drugu pobjedu, dok su Pljevljanke, sa druge strane, doživjele drugi poraz.

“Za nas bi bilo bolje da se ovaj meč igrao u prošlu srijedu jer smo izgubili ritam. Bilo je u ovoj utakmici i dobrih momenata, a već u petak nas čeka utakmica sa Herceg Novim i nadam se prekidu loše rezultske serije”, kazala je trener Rudara Nataša Marković.

Nakon tri odigrana kola, na čelu tabele, sa sve tri pobjede, nalaze se Herceg Novi, Budva i Galeb, dok je Luka Bar četvrta sa pobjedom manje...

AOK Rudar – Luka Bar 0:3 (10:25, 20:25, 17:25)

Pljevlja - Dvorana: S.C. “Ada”. Gledalaca: oko 400. Sudije: Milorad Delić i Sava Batizić (oba iz Podgorice).

AOK Rudar: Džaković, Božović, M. Vučetić, Svrkota, Ćurčić, A. Petrović, T. Vučetić, Marković, D. Petrović, Đurović, Drobnjak. Libera: Đaković i Džarić. Trener: Nataša Marković.

Luka Bar: Bojović, Duraković, Zornjić, Rovčanin, J. Rosić, M. Rosić, Vujanović, Vuković, Kruta, Barjaktarović. Libera: Delić i Cenović. Trener: Vladimir Milačić.

Bonus video: