KPDP: Barbara i Sveto na kraju se odluče za vjenčanje

Na Suzanin nagovor, Dario od Mirande zatraži razvod, ali ona se naljuti i odbije da mu gad a dok ne pronađu dijamante
56 pregleda 0 komentar(a)
KPDP
KPDP
Ažurirano: 02.11.2016. 10:35h

Prema Grgurovom upustvu, Barbara i Sveto sastavljaju svaki svoj popis zahtjeva, želja i uslova koje očekuju od bračnog partnera. Sve završi svađom koju prekida iznervirani Franjo. On apeluje na zdrav razum pa se Barbara i Sveto na kraju odluče za vjenčanje. Kako bi je odgovorio od udaje za Sveta, u selo dolazi Srećko. Mile i Stipe nagovore Matu da im pomogne da osujete njegov plan pa ga ovaj hapsi zbog remećenja javnog reda. Grgur sugeriše Suzani da prisili Darija na razvod od Mirande.

Na Suzanin nagovor, Dario od Mirande zatraži razvod, ali ona se naljuti i odbije da mu gad a dok ne pronađu dijamante. Suzana dobije ponudu za posao u Dubaiju. Milu naljuti što je Damir uzeo novac iz hotelskog budžeta, a nije njega o tome obavijestio, iako je direktor. Tina uspješno skuva Mati i Stipi grašak i napravi kolač. Mate pretjera u tretiranju Tine kao domaćice pa se ona naljuti.

Zbunjenom Mati Stipe očita bukvicu o ponašanju prema ženama. Franjo od biskupa Andrije traži da ga razriješi dužnosti sveštenika u Oštrovcu, ali usred njihovog razgovora - biskup iznenada umre.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: