Aleksandar Šime Dedović u novoj "Dnevnici"

„Bio prekriven pilotinom ili brašnom, Šime nije gubio osmjeh i istrajnost, što je njegovu misiju učinilo još uspješnijom, a nama rad zanimljivijim“ kazali su nam iz Fabrike ideja. „Kulminacija neobičnih radnji, dogodila se kada je u jednom nikšićkom kafiću, uz mladi lokalni bend Šime i sam zasvirao.“ sa osmjehom je konstatovao Vladan Otašević, autor i producent emisije
212 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandar Šime Dedović
Aleksandar Šime Dedović
Ažurirano: 02.11.2016. 18:58h

U drugoj epizodi emisije Dnevnica, koja se na TV Vijesti emituje 2. novembra u 20 sati, u avanturama radnih zadataka našao se direktor jedne od najpoznatijih NVO-a Alfa centar iz Nikšića, Aleksandar Šime Dedović. Neobični zahtjevi poslodavaca nijesu ga omeli da uspješno zaradi dnevnicu za Novaka Macanovića i njegovo petoro djece.

Obećanje koje je na početku dana dao mališanima, pratilo ga je kao jak motiv u trenucima kada je bio na ivici snage. Poslovi koje je obavljao uglavnom su daleko od Aleksandrove svakodnevice. Ali mu to nije smetalo da se, sa manje ili više uspjeha, izbori sa njima. A raspon sposobnosti potrebnih da odradi sve postavljene zadatke je bio veliki, od krajnje umjetničkih do dobre kondicione spremnosti.

„Bio prekriven pilotinom ili brašnom, Šime nije gubio osmjeh i istrajnost, što je njegovu misiju učinilo još uspješnijom, a nama rad zanimljivijim“ kazali su nam iz Fabrike ideja. „Kulminacija neobičnih radnji, dogodila se kada je u jednom nikšićkom kafiću, uz mladi lokalni bend Šime i sam zasvirao.“ sa osmjehom je konstatovao Vladan Otašević, autor i producent emisije.

U IDEA marketu, Aleksandar se pokazao kao pravi znalac trgovine. Uz njihovu donaciju u namirnicama, ekipa je umorna ali jako zadovoljna pomoć dopremila do nikšićkog sela Dragovoljići.

Emisiju „Dnevnica“ gledajte svake srijede od 20.00h samo na TV Vijesti.

Bonus video: