Savjeti ljekara: Menopauza

Zašto ljekari preporučuju vakcinaciju protiv gripa, te da li su građani raspoloženi za dozu injekcije pogledajte u Bojama jutra
136 pregleda 0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV VIjesti
boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 30.10.2016. 12:38h

U okviru rubrike Savjeti ljekara govorićemo o individualnom tretmanu menopauze kod žena. Na vaša pitanja odgovaraće ginekolozi Doc. dr Damir Franić i dr Maja Ivanišević Franić.

Pitanja možete poslati na mail boje.jutra@gmail.com

Počelo je vakcinisanje protiv gripa. Domovi zdravlja u svim opštinama dobili su oko 20 hiljada vakcina, koje su u prvom redu namijenjene osobama, koje boluju od neke hronične bolesti, gojaznima, ali i trudnicama i starijima. Zašto ljekari preporučuju vakcinaciju protiv gripa, te da li su građani raspoloženi za dozu injekcije pogledajte u Bojama jutra.

Donosimo i priču o alternativnoj medicini i nadaleko čuvenim ljekovitim preparatima koje priprema porodica Ćurčić iz Novog sela kod Danilovgrada.

Gosti Jutarnjeg programa biće Johann Fröhlich, ambasador Austrije u Crnoj Gori i Nataša Martinović, savjetnica za kulturu i medije u Ambasadi Austrije.

Novinarka Vesna Jugović de Vinča predstaviće svoju knjigu „Poslednja poruka Nelsona Mandele“.

Sporazum o realizaciji kampanje "Nedjelja štednje" koju CBCG u saradnji sa poslovnim bankama realizuje trinaestu godinu za redom biće potpisan 31.oktobra. Tim povodom naša gošća je Bojana Šupeljak PR Centralne Banke Crne Gore.

Glavne sportske naslove komentariše Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

M-tel kompanija nagrađuje najvjernije gledaoce Boja jutra.

Bonus video: