KPDP: Diana odlučuje da kaže Sveti za Barbarinu trudnoću

Ipak, kada se oko toga posvađa sa Josipom, shvata koliko nije u pravu i sa Josipom odluči da cijelu istinu kaže Sveti. Sveto je na večeri sa Mirandom koja ga koristi kako bi imala na oku Darija i Suzanu
60 pregleda 0 komentar(a)
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 27.10.2016. 08:37h

Diana saznaje da Barbara ne planira da Svetu uključi u odgoj djeteta. Prvo je podržava, smatrajući da majke imaju veća prava na djecu.

Ipak, kada se oko toga posvađa sa Josipom, shvata koliko nije u pravu i sa Josipom odluči da cijelu istinu kaže Sveti. Sveto je na večeri sa Mirandom koja ga koristi kako bi imala na oku Darija i Suzanu.

On i ne sluti da je njen pion, već je uvjeren da ga je u životu dobro krenulo nakon što je doveo novog svećenika Franju. Franjo se upoznaje sa Gavranima i dolazi kod njih na ručak. Kada sazna da je Barbara trudna, Zdenka moli Franju da s njom razgovara. Ali, lajava kakva je, naziva i Ane pa joj se povjerava.

Taj razgovor čuje Sveto koji s večere požuri kući. Tamo zatiče Franju koji tješi Barbaru, pa Josipa i Dianu koju su namjeravali da mu kažu cijelu istinu. Barbara od silnog pritiska puca i odlazi iz kuće. Sveto trči za njom.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: