Bez granica: Ko ne govori istinu, Stojanović ili sve zemlje u okruženju?

Samo na TV Vijesti ponedjeljom od 20 časova – magazin Bez granica – gledajmo se!
97 pregleda 0 komentar(a)
Sead Sadiković, Foto: Screenshot (YouTube)
Sead Sadiković, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.10.2016. 13:57h

Dok se čeka legalizacija bespravno sagrađenih objekata koji će od marta naredne godine izaći iz „sive zone“ i ući u legalne procedure za upisivanje u katastar, sitni graditelji postaju meta inspekcijskih organa kako bi se fingirala volja države da zaustavi divlju gradnju.

To je jedna od tema večerašnjeg magazina Bez granica u kome možete pogledati i reportaže o nebrizi za kulturna dobra Crne Gore, o problemima Roma čije su kuće tik do magistrale i druge priče iz svih krajeva Crne Gore, od kojih izdvajamo i jednu kuriozitetnu: Moreplovac iz Bara što je izgubio posao zbog crvene Interpolove potjernice na kojoj se našao, već dvije godine bezuspješno pokušava da pronađe uzrok nevolje. Zvanična dokumenta iz policije i ANB-a Crne Gore tvrde da on nije osoba koja bi mogla biti sa ograničenim kretanjem ali praksa govori suprotno.

Ko ne govori istinu, direktor policije Slavko Stojanović ili sve zemlje u okruženju, kao i Amerika, kljućno je pitanje na koje će nas traženje odgovora dovesti do „Golootočkih metoda“ koje i danas žive u institucijama Crne Gore!

Samo na TV Vijesti ponedjeljom od 20 časova – magazin Bez granica – gledajmo se!

Bonus video: