Radulović: Auto nije kod mene

"Kada sam se penzionisao preduzeće je već bilo u stečaju i nijesam znao kome da predam džip, pa sam ga predao Opštinskom sindikalnom povjereništvu kojem je organizacija Boksita i pripadala. Vozilo je već staro 12 godina i ne znam u kakvom je stanju. Vozilo je kod Opštinskog sindikalnog povjereništva pa neka se njima jave", kazao je Radulović
224 pregleda 6 komentar(a)
Ratko Radulović, Foto: Srđo
Ratko Radulović, Foto: Srđo
Ažurirano: 24.10.2016. 08:45h

Bivši predsjednik Samostalnog sindikata nikšićkih Boksita Ratko Radulović toj organizaciji mora da vrati džip koji nije razdužio nakon što je početkom 2010. godine smijenjen sa funkcije.

To je odlučio Osnovni sud u Nikšiću.

Radulović ima pravo žalbe na presudu nikšićkih sudija, sa rokom od 15 dana.

Smijenjeni šef Samostalnog sindikata Boksita “Vijestima” je juče kazao da terenac nije kod njega, već da ga je predao Opštinskom sindikalnom povjereništvu.

"Kada sam se penzionisao preduzeće je već bilo u stečaju i nijesam znao kome da predam džip, pa sam ga predao Opštinskom sindikalnom povjereništvu kojem je organizacija Boksita i pripadala. Vozilo je već staro 12 godina i ne znam u kakvom je stanju. Vozilo je kod Opštinskog sindikalnog povjereništva pa neka se njima jave", kazao je on.

Džip "hover", kupljen je u avgustu 2007. godine za 21.800 eura.

Plaćen je novcem od sindikalne članarine.

To vozilo i još nekoliko sličnih, nabavilo je tadašnje rukovodstvo Boksita - ruska kompanija CEAK, a novac je obezbijedio Sindikat.

Nakon smjene sa mjesta predsjednika Samostalnog sindikata Radulović je osnovao drugi sindikat, ali je zadržao džip.

Do 2010. godine u Boksitima je bila samo jedna sindikalna organizacija, kojoj su pripadali svi zaposleni.

Radulović je kasnije osnovao drugi sindikat na čijem čelu je bio do marta 2014. godine kada se penzionisao.

Bonus video: