U Baru zapaljeno vozilo koje je koristio Dražen Ašanin

Dražen Ašanin, koji je do sada uglavnom radio kao obezbjeđenje u diskotekama, u policijskim evidencijama se vodi kao bezbjednosno interesantno lice
378 pregleda 9 komentar(a)
Dražen Ašanin paljenje vozila, Foto: Radomir Petrić
Dražen Ašanin paljenje vozila, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 22.10.2016. 09:51h

Pod još neutvrđenim okolnostima, jutros oko četiri sata izbio je požar na automobilu BMW (PG FP 820) na parkingu kod Sindikalnih zgrada u Makedonskom naselju.

I pored brze intervencije vatrogasaca, u plamenu je uništen BMW, a vatra je zahvatila i oštetila i susjedni automobil i motocikl.

Prema navodima istražnih organa, automobil je koristio Dražen Ašanin iz Bara, koji kao podstanar živi u ovim zgradama. Uviđaj su obavili dežurni tužilac u Baru Irena Rajković i službenici CB Bar.

Ašanin, koji je do sada uglavnom radio kao obezbjeđenje u diskotekama, u policijskim evidencijama se vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

Sedmog maja prošle godine, njemu je takođe u Makedonskom naselju zapaljen "Golf 6" (BR BN 952) koji se vodio na njegovog oca, a Ašaninovo ime se u novinskim crnim hronikama pojavilo i petog decembra 2013. kada je sa pokojnim Željkom Vukoslačevićem ispred lokala "Soho" napao Baranina Željka Radonjića.

U nepune dvije nedjelje, ovo je treće paljenje automobila u Baru. U Makedonskom naselju na parkingu ispred "Kaće" 19. oktobra u 2.28 planuo je "Golf 6" (NK CA 525) kojeg je koristio Luka Bujić iz Bara, a u naselju Šušanj 10. oktobra došlo je do požara na "Mini Morisu" (PG ES 350) u vlasništvu Baranke A.D.

Bonus video: