Saznanje koje uništi vezu

Da li je problem u meni?
73 pregleda 1 komentar(a)
prevara, preljuba, par, Foto: Shutterstock
prevara, preljuba, par, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.10.2016. 09:59h

Neprijatan momenat za svaku djevojku je onaj kada sazna da je druga...

Mnoge žene su bile u situaciji da se toliko zaljube, maštaju o zajedničkoj budućnosti, prave planove i vjeruju da je konačno došao onaj pravi, a onda se ispostavi da ne samo što vas je prevario nego mu niste čak bile ni prva i jedina devojka. Znamo koja pitanja ćete postaviti sebi:

1.Zašto?

Prije nego što počnete da razmišljate zašto jedini odgovor koji bi mogao da bude smislen je da je on jedna neiskrena osoba koja ne zaslužuje vaše vrijeme.

2. Da li ste mogli da učinite nešto kako do ovoga ne bi došlo?

Prvo i osnovno što treba da zapamtite je da ovo nije vaša krivica te da niste mogli da spriječite ovaka razvoj događaja.

3. Da li bih trebalo da kažem njegovoj djevojci?

Uvek nezgodno pitanje i još nezgodniji odgovor. Pitanje je kako bi ona to primila, da li će povjerovati vama ili njemu. Sigurnije je da ostanete izvan toga i nastavite dalje...

4. Da li bi bilo loše da ostanem u seks-šemi s njim?

Budući da je prije svega postojala ljubav, sada je teško odvojiti je od seksa. Ako nastavite viđanje s njim na takav način daćete mu signal da je uredu što vas je slagao i da je varanje sasvim normalna stvar. Nemojte da dozvolite da se upletete toliko u trougao i postanete dio problema.

5. Kako da mu se osvetim?

Znamo da razmišljate o raznim scenarijima, ali vjerujte nam, ne želite da budete tamo. Najbolja osveta je da živite svoj život najbolje što možete.

6. Da li je problem bio u meni?

Ne. Zapamtite da ste lijepi i pametni, a da su neki ljudi jednostavno lažovi! Budite najbolja verzija sebe i ne pristajte ni na šta manje od onoga što ste oduvijek željeli od jedne ljubavne veze.