Vukčeviću promašili adresu kada su slali poziv

Sutkinja Željka Jovović pojasnila je da su imali informaciju da je u Spužu na izdržavanju kazne, ali je u međuvremenu izašao iz zatvora
0 komentar(a)
suđenje, sud, Foto: Boris Pejović
suđenje, sud, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.10.2016. 08:40h

Za 14. novembar odloženo je suđenje Mladenu Dobroviću i Igoru Vukčeviću, optuženima za pokušaj pljačke u Berislavcima, septembra 2013.

Vukčević se nije pojavio na suđenju, a iz suda su mu poziv slali u zatvor, iako se on tamo više ne nalazi.

Sutkinja Željka Jovović pojasnila je da su imali informaciju da je u Spužu na izdržavanju kazne, ali je u međuvremenu izašao iz zatvora.

Njima se na teret stavlja teška krađa u pokušaju, za koju je zaprijećena kazna zatvora od jedne do osam godina.

Zbog istog događaja nedavno je prvostepenom presudom oslobođen vlasnik tog imanja Danilo Ajković, koji se tereti da je na svom imanju iz dnevne sobe u pravcu terase ispalio projektil, koji je Dobrovića pogodio u glavu.

Ajković je ranije rekao da je morao da puca na provalnike u Zeti, jer mu je život bio ugrožen.

Dobrović i Vukčević su na suđenju Ajkoviću, tvrdili da su te večeri bili na imanju Ajkovića, jer su tražili čamac, koji je Dobroviću nestao...

Nijesu umjeli da objasne zašto je proteklo skoro tri sata od ranjavanja Dobrovića, do odlaska u Urgentni, sa tako teškom povredom, kao ni zašto su čamac tražili noću, a ne preko dana.

Ajković konstantno tvrdi da je te večeri bilo više osoba ispred njegove kuće, ali je tužilaštvo optužilo jedino njih dvojicu.

Bonus video: