KPDP: Sveto snima svoj prvi hit singl

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro
70 pregleda 0 komentar(a)
kpdp
kpdp
Ažurirano: 19.10.2016. 08:51h

Zdenka i Barbara pomažu Dijani i Kati da pripreme kolače za sajam, ali pod uslovom da Mile ne sazna. Međutim, slučajnom Damirovom greškom, Mile vidi pozivnicu i shvati da se ona odnosi na njega, Stipa i Anu.

Kako bi se pripremili za sajam, odlaze u lov, gdje ih Vjeko kažnjava zbog lova bez dozvole. Mile u pomoć zove Katu, ali dolazi Damir. On poludi na oca, a Mile saznaje da se oni spremaju za sajam. Smrtno se uvrijedi i naljuti, pogotovo na Zdenku, koja ga je izdala jer je spremala kolače u tajnosti. Damir, Kata, Josip i Dijana napokon odlaze u Zagreb, ali Kate i Dijana zapnu u šopingu pa svi zakasne na sajam zbog njih.

Na nagovor Mate i Tine, Dario se sastaje s babom Jakom. Kako bi otjerala duha, ona želi iskopati Mladena i prosvirati mu prsni koš, na što Dario poludi i odustaje od svega. Zadovoljan nakon prodaje dijamanta, plaća dugove hotelu i poziva na večeru Matu, Tinu i Suzanu, kao izvinjenje za ružno ponašanje. Sveto snima svoj prvi hit singl uz pomoć Duleta pa bezuspješno pokušava da ga proda. Dolazi do Miline kuće gdje ga, zajedno sa Milom i Zdenkom, zatiče zemljotres.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: