DF: Dikić je drug Veljovića i Popovića, nemamo nikakve veze sa njim

"Niko iz opozicije sa Dikićem nikad nije imao bilo kakav kontakt, tako da je logičnije, da ako je ova uhapšena grupa planirala da nekom nešto nažao uradi, prije će biti da je to bilo usmjereno protiv opozicije, nego što im je bio cilj da naude starim prijateljima iz crnogorskog režima"
56 pregleda 0 komentar(a)
Bratislav Dikić, Foto: Alo.rs
Bratislav Dikić, Foto: Alo.rs
Ažurirano: 16.10.2016. 14:00h

Niko iz opozicije nije imao kontakt sa Bratislavom Dikićem, saopštilo je predsjedništvo Demokratskog fronta.

Dikić je sa još 19 ljudi uhapšen zbog, kako je rečeno iz Tužilaštva, planiranja da preuzme institucije i uhapsi premijer Mila Đukanovića.

"Predsjedništvo Demokratskog fronta danas je održalo još jednu vanrednu sjednicu, konstatujući da najnovija akcija režima "hapšenja" bivšeg komandanta žandarmerije Srbije i dvadeset anonimnih lica, predstavlja nastavak bljutave kampanje", navodi DF.

DF navodi i da ja nepobitna činjenica Dikića dobro poznaju bivši šef crnogorske policije Veselin Veljović i nezvanični savjetnik premijera Đukanovića, Vladimir Beba Popović.

"Niko iz opozicije sa Dikićem nikad nije imao bilo kakav kontakt, tako da je logičnije, da ako je ova uhapšena grupa planirala da nekom nešto nažao uradi, prije će biti da je to bilo usmjereno protiv opozicije, nego što im je bio cilj da naude starim prijateljima iz crnogorskog režima", dodaju iz DF.

DF je pozvao VDT da ne sakriva informacije od crnogorske javnosti i da se ne stavlja u propagandnu službu režimskih medija "pošto se direktno miješa u izborni proces i čini krivično djelo."

Bonus video: