Pronađeno 2,1 kilograma heroina blizu granice sa Albanijom

Iz Uprave policije su saopštili da crnogorska policija u saradnji sa službenicima granične policije Albanije intenzivno radi na identifikaciji i lociranju osoba koje su odbacila drogu
0 komentar(a)
Heroin Tuzi, Foto: Uprava policije
Heroin Tuzi, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 04.12.2018. 12:39h

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi juče su pronašli i zaplijenili oko 2,1 kilograma heroina u mjestu Nabom.

Službenici OGB Tuzi su, kako je saopšteno iz Uprave policije, odbačeni heroin juče pronašli u blizini granice sa Albanijom, a crnogorska policija u saradnji sa službenicima granične policije Albanije intenzivno radi na identifikaciji i lociranju osoba koje su odbacila drogu.

"Pregledom lica mjesta policija je pronašla ruksak u kojem su se nalazila četiri pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 2,1 kilograma", stoji u saopštenju policije.

O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge i službenici granične policiije Albanije, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja a službenici crnogorske i albanske policije nastavljaju komunikaciju i saradnju u cilju lišenja slobode lica koja su, kako se sumnja, prokrijučarila drogu iz Albanije na našu teritoriju", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: