PRESUDA OSNOVNOG SUDA U BIJELOM POLJU

Ugrožavanje sigurnosti Seada Sadikovića: Pepić osuđen na tri mjeseca zatvora

U istom sudu, u maju ove godine, na 11 mjeseci zatvora su osuđeni Pepićevi rođaci Ilhan i Hilmo Pepić koji su 1. aprila aktivirali ručnu odbrambenu bombu tipa M-52, u blizini Sadikovićeve kuće
0 komentar(a)
Šemso Pepić, Foto: Jadranka Ćetković
Šemso Pepić, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 03.12.2018. 10:42h

Rožajac Šemso Pepić osuđen je danas u bjelopoljskom Osnovnom sudu na tri mjeseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti urednika emisije “Bez granica” Televizije Vijesti Seada Sadikovića.

U istom sudu, u maju ove godine, na 11 mjeseci zatvora su osuđeni Pepićevi rođaci Ilhan i Hilmo Pepić koji su 1. aprila aktivirali ručnu odbrambenu bombu tipa M-52, u blizini Sadikovićeve kuće.

U nalazu vještaka piše da su između dva telefonska broja koja koriste Pepić i Sadiković ostvarena dva poziva, 25. decembra prošle i 18. janura ove godine.

Pepić nije sporio da je slao poruke, ali je ranije tvrdio da je Sadikovića pozvao samo 25. decembra, ne isključujući mogućnost da se to možda desilo kada je bio pijan.

Tvrdio je da nikada nije prijetio Sadikoviću, već je samo tražio da povuče emisiju u kojoj se, kako kaže, javno rugao njegovom bolesnom bratu Husniji Pepiću.

Sadiković je, međutim, rekao da ga je Pepić više zvao i slao SMS poruke, prijeteći mu.

Preporučujemo za Vas