KPDP: Tokom posjete Zagrebu, Dariju se učini da vidi Stanislava

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro
0 komentar(a)
KPDP
KPDP
Ažurirano: 13.10.2016. 07:58h

Damir objašnjava Ratku da su mu namjestili, ali Ratko ga ne sluša. Don Anto koristi priliku i uspije zamijeniti Vjekin test. Damir se osjeća poraženo, ni Kate i Mile ga ne mogu utješiti. Kada sazna da je Vjeko položio ispit, Damir teška srca napušta brvnaru. Josip, Dijana i Katarina ga nagovaraju da se uključi u biznis s hotelom.

Josip poludi jer se Sveto ne drži dogovora da ne poslužuje Krasinčane. Budući da je Sveto prodavnicu prepisao na njega, Josip mu zabrani ulazak u prodavnicu. Za osvetu, Sveto izbaci Josipa iz kuće pa on i Dijana dolaze kod Kate i Damira s namjerom da se usele. Kad sazna da je Sveto izbacio Josipa te da su on i Dijana otišli kod Kate i Damira, Barbara se zgrozi i insistira da dođu kod nje. No, Dijana ne želi.

Josip odbija uslužiti Sveta u prodavnici pa on mora tražiti pomoć od neodgovornog Slave da mu nabavi namirnice. Mile vrši pritisak na Darija da mu plati zaostala noćenja ili se seli iz hotela. Dario odluči otići u Zagreb i prodati dijamant. Tokom posjete Zagrebu, Dariju se učini da vidi - Stanislava. Uhvati ga paranoja.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: