Pauza u emitovanju serije “Luter”: Hit drama “Fortitude” uskoro na TV Vijesti

Serija „Fortitude” je snimana uglavnom na Islandu uz pozamašan budžet od 25 miliona funti
134 pregleda 0 komentar(a)
Fortitude
Fortitude
Ažurirano: 11.10.2016. 19:06h

U terminu od 22.30 gledaoci na TV Vijesti navikli su da prate vrhunske serije. Nakon druge sezone serije “Luter” slijedi pauza u prikazivanju ove fenomenalne drame. U istom terminu, gledaoci TV Vijesti uskoro će moći da prate britansku hit dramu “Fortitude”, jednu od najboljih TV serija posljednjih godina.

Autor Neil Cross pomjerio je granice sa ovom dramom, koja je Idrisu Elbi, u ulozi briljantnog detektiva, donijela i Zlatnog globusa.

U novoj britanskoj hit drami „Fortitude”, uznemirujućoj i klaustrofobičnoj, opisanoj kao spoj Linčovog „Tvin Piksa” i danske krimi drame „Ubistvo”, upoznaćemo niz živopisnih likova iz udaljenog mjesta na Sjevernom polu koje će ubrzo preplaviti lavina intriga, prevara, korupcije i ubistva.

Serija „Fortitude” je snimana uglavnom na Islandu uz pozamašan budžet od 25 miliona funti, a sjajnu glumačku ekipu čine Sofi Grobel („Ubistvo”), Majkl Gambon („Hari Poter”), Stenli Tuči („Igre gladi”), Kristofer Eklston („Tor”) i Ričard Dormer („Igra prijestola”).

"Vajtčepel" - večeras od 22:30h

Od večeras od 22.30h gledaoci na TV Vijesti mogu pratiti seriju Vajtčepel.

Ulice Vajtčepela okupane su krvlju a ubica vreba noću, bira nezaštićene žene i ostavlja ih brutalno iskasapljene. Slučaj je dodijeljen visprenom inspektoru Čendleru, koji je novajlija u odjeljenju ubistava, ali je ekspert za politiku policijskog posla i za trodnevne kurseve. Stručnjak za brutalna ubista Edvard Bjučan ukazuje Čendleru na to da zločinac koga traže kopira ozloglašena ubistva iz Vajtčepela, do najsitnijeg detalja.

Da li će Čendler uspjeti da uradi ono što njegovim kolegama 100 godina ranije nije pošlo za rukom, da li će uhvatiti osobu odgovornu za te gnusne zločine?

Bonus video: