Ko su ljudi koji bi da upravljaju zdravstvenim sistemom CG?

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje brojnim vrijednim nagradama.
9 komentar(a)
klinicki centar, Foto: Arhiva "Vijesti"
klinicki centar, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.10.2016. 11:43h

Nedavno je Crnoj Gori predstavljena kompanija Vitals Global Heltchare kao mogući budući partner našoj državi u zdravstvenom sistemu Crne Gore. Sindikat doktora medicine Crne Gore takva prezentacija nije obradovala. Gosti jutarnjeg porgrama u srijedu 12. oktobra biće Milena Popović Samardžić, predsjednica Sindikata doktora medicine Crne Gore, Predrag Bajić, predsjednik Sindikalne organizacije doktora u KCCG.

Prethodna tri mjeseca ostaće upamćena, između ostalog, i kao crni dani na crnogorskim putevima. Da se nikad ne bi ponovili, pojedini zdravstveni radnici sada apeluju na kolege da više povedu računa o izdavanju ljekarskih uvjerenja za vozače, kako bi se tačno znalo ko sve može da sjedne za volan. Detaljniju priču o tome pogledaje u Bojama jutra.

U srijedu 12. oktobra obilježava se Evropski dan donacije organa. U jutarnjem programu pogledajte koliko je osoba u Crnoj Gori do sada doniralo organe, zašto biti davalac, te ko sve može biti donor.

Počela je nova pozorišna sezona u Zetskom domu na Cetinju. U toku su probe za novu predstavu "Dokle pogled seže" u režiji Arpada Šilinga, vodećeg mađarskog i evropskog reditelja. Detaljnije u Bojama jutra.

U jutarnjem programu i o borbi protiv narkomanije u jugoistočnoj Evropi.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Milena Milošević, Institut alternativa.

Sportske aktuelnosti analizira Aleksandar Vučković, urednik sportske redakcije ND Vijesti.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje brojnim vrijednim nagradama.

Bonus video: