KPDP: Dario pronalazi dijamant i odlučuje ostati u Oštrovcu

Pogođeni situacijom, Gavrani i Tepavci odluče zabraniti dolazak Krasinčana na njihovu teritoriju. No, kada inspekcija zatvori prodavnicu u Krasincu i svi Krasinčani se sjate Sveti, on ih objeručke poslužuje
91 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti screenshot
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 11.10.2016. 08:42h

Dario i Suzana pristaju zajedno otići u Zagreb, najvećim dijelom zbog djece, ali i zbog boljeg međusobnog odnosa. Međutim, dok skuplja alat s polja, Dario zapazi dijamant pa saopšti porodici da ipak ostaje. Suzana zamjera Dariju što se predomislio. Sara i ona odlaze, a Tina odluči ostati s ocem u Oštrovcu. Mile se izbezumi kad sazna da Dario nije otišao.

Bijesna Katarina odlazi kod Zvonka kojeg je don Ante prethodno potplatio da zaposli Vjeku. Kad Damir i Katarina to saznaju, Kate nokautira Zvonka, koji obeća da više nikad neće zaposliti Damira.

Pogođeni situacijom, Gavrani i Tepavci odluče zabraniti dolazak Krasinčana na njihovu teritoriju. No, kada inspekcija zatvori prodavnicu u Krasincu i svi Krasinčani se sjate Sveti, on ih objeručke poslužuje.

Nepripremljeni Vjeko se uspaniči kad sazna da je ispit za lovočuvara već danas, dok Zvonko žali što ga je uopšte preporučio. No, don Ante smisli kako će varati na ispitu. Josip sazna da je ispitivač Ratko, inspektor koji ne voli Damira jer mu je ranije htio podvaliti lažne kune. Katarina nagovara Damira da ipak proba uvjeriti Ratka da je žrtva namještaljke.

Seriju “Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u terminu od 17.30h.

Bonus video: