Miloš Tatar se vratio u Budućnost

"Drago mi je da se situacija u klubu polako popravlja. Trenira se jako, mlađi momci su dosta napredovali, tako da se nadam da ove sezone možemo da postignemo neki značajniji rezultat", kaže za “Vijesti” Tatar
99 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Tatar, Foto: Ivan Čabarkapa
Miloš Tatar, Foto: Ivan Čabarkapa
Ažurirano: 07.10.2016. 07:30h

Nakon sezone u Albaniji, u ekipi Vlaznije, tehničar Miloš Tatar se vratio kući, u Budućnost Capital Plazu – bivši kadetski i juniorski reprezentativac, koji je bio i na širem spisku seniorske reprezentacije, potpisao je jednogodišnji ugovor sa matičnim klubom.

"Srećan sam što ću ponovo igrati za tim gdje sam napravio prve odbojkaške korake. Drago mi je da se situacija u klubu polako popravlja. Trenira se jako, mlađi momci su dosta napredovali, tako da se nadam da ove sezone možemo da postignemo neki značajniji rezultat", kaže za “Vijesti” Tatar, koji se već jednom vraćao u Budućnost iz inostranstva, u sezoni 2014/2015, a igrao je još za Studentski centar, te srpske klubove Đerdap i Novi Sad.

Tatar je jedino pojačanje podgoričkog odbojkaškog kluba za narednu sezonu, a nakon prošle u kojoj Budućnost, prvi put u klupskoj istoriji u nezavisnoj državi, nije igrala nijedno finale na domaćoj sceni.

"U novoj sezoni nam je prvenstveno cilj da na svakoj utakmici damo sve od sebe, da odigramo najbolje što možemo u tom trenutku. Ako tako bude, siguran sam da ni rezultat neće izostati. Lično bih bio zadovoljan finalima u oba domaća takmicenja, s obzirom na to da se Jedinstvo ozbiljno pojačalo, a vjerujem da će i Budvanska rivijere sastaviti kvalitetnu ekipu. Biće tesko, ali daćemo sve od sebe, nećemo se unaprijed predati sigurno", dodao je Tatar.

Bonus video: