VREMEPLOV: Đukanović nudio partijsku funkciju

Đukanović je to učinio na sastancima sa Marovićem, Vujanovićem i Milicom Pejanović - Đurišić, kao i na proširenoj sjednici Predsjedništva DPS-a uoči partijskog kongresa
3 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Rada Brajović
Milo Đukanović, Foto: Rada Brajović
Ažurirano: 06.10.2016. 09:06h

U više navrata tokom ove sedmice predsjednik DPS-a Milo Đukanović nudio je da lidersku funkciju u partiji preuzme jedan od dvojice potpredsjednika, Svetozar Marović ili Filip Vujanović, ili bivši predsjednik DPS-a Milica Pejanović Đuriši, saznaju “Vijesti” iz pouzdanih izvora u vrhu DPS-a.

Đukanović je to učinio na sastancima sa Marovićem, Vujanovićem i Milicom Pejanović - Đurišić, kao i na proširenoj sjednici Predsjedništva DPS-a uoči partijskog kongresa.

On je to obrazložio željom da se podstakne kadrovska obnova na svim nivoima u partiji, bez obzira što je jedinstven predlog svih opš tinskih organizacija DPS-a bio da Đukanović i u narednom mandatu bude na čelu partije.

Vrh DPS-a bio je takođe jedinstven u zahtjevu prema Đukanoviću da na današnjem kongresu bude jedini kandidat za predsjednika partije, što je verifikovao na sinoćnjoj sjednici i Glavni odbor DPS-a.

Bonus video: