KPDP: Stipe i Mile preuzimaju krivicu zbog zamjene putokaza

Po naredbi Duška, patrolne jedinice vrate Darija u Oštrovac - nošnja je spašena! No, nema predsjednice. Ona je, naime, umjesto u Oštrovac otišla u Krasinac, jer Stipe i Mile nijesu okrenuli putokaz. Don Ante i Barbara od Mate traže da pokrene istragu o zamjeni putokaza i kazni krivca
0 komentar(a)
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 05.10.2016. 10:25h

Vjeko i Mrki ulaze u mutni posao sa Srećkom: u šumi će skupljati zaštićena prepeličja jaja, koja će on dalje distribuirati.

Stipe se oprašta s Brankom. Stalo mu je do nje, ali shvata da su različiti svjetovi.

Po naredbi Duška, patrolne jedinice vrate Darija u Oštrovac - nošnja je spašena! No, nema predsjednice. Ona je, naime, umjesto u Oštrovac otišla u Krasinac, jer Stipe i Mile nijesu okrenuli putokaz. Don Ante i Barbara od Mate traže da pokrene istragu o zamjeni putokaza i kazni krivca.

Nakon što Tina ukaže na Darija kao potencijalnog svjedoka, odlaže ga ispitati, a ovaj sumnju nesvjesno usmjeri na Stipu. Stipe i Mile nemaju izbora: oni preuzmu krivicu, ali slože uvjerljivu priču o razlogu sabotaže i tako izbjegnu zatvor.

To razljuti don Antu, koji im zaprijeti ukidanjem svoje službe u Oštrovcu. Kako bi ga od toga odgovorili, Stipe i Mile odlaze u Zagreb s ciljem da predsjednicu nagovore da ih ipak posjeti.

No, njihova zagrebačka avantura ne započinje dobro - u vozu su opljačkani te u Zagreb stižu bez novca.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: