Galeb osvojio jubilarni "Galeb kup", sakupljena i sredstva za Ivu Bijelić

69 pregleda 0 komentar(a)
Galeb kup, Foto: ŽOK Galeb
Galeb kup, Foto: ŽOK Galeb
Ažurirano: 04.10.2016. 18:58h

Odbojkašice Galeba pobjednice su tradicionalnog, 10. po redu “Galeb kupa”, koji je organizovan povodom jubileja, desetogodišnjice barskog kluba. Galeb je u finalu savladao Budvu sa 3:1.

Treće mjesto je zauzela Morača, četvrta je bila hrvatska Makarska, a peti Gorštak iz Kolašina.

“Na turniru je prikazana kvalitetna igra svih učesnika. Pored dobre i zanimljive odbojke, svi klubovi, učesnici, njihovi članovi i prijatelji, položili su test humanosti jer su prikupili određena sredstva za pomoć u liječenju Ive Bijelić iz Herceg Novog. Prikupljena sredstva će biti uplaćena porodici preko organizatora te akcije, Božidara Nikolića-Čarlija iz Bara”, navodi se u saopštenju Galeba, organizatora turnira.

Za najbolju igračicu turnira izabrana je Teodora Čavić iz Galeba, najbolji libero je Marijana Mašanović (Galeb), najbolja blokerka Saška Đurović (Morača), najbolja smečerka Milena Burzanović (Budva), te najbolja tehničarka Bojana Đurović (Budva).

U sklopu seniorskog turnira, održan je i turnir Mini odbojke, a prvo mjesto je osvojio Libero iz Petrovca, ispred Galeba I, Sutomora i Galeba II.

Iz barskgo kluba su saopštili da su kadetkinje Galeba proteklog vikenda na drugom Memorijalnom turniru "Jelena Ćalasan 2016." u Kotoru osvojile prvo mjesto u konkurenciji dva prvoligaša, Gimnazijalca i Herceg Novog, te ekipe Luka Bar II. Za najbolju tehničarku izabrana je “galebica” Tijana Tvrdišić.

Bonus video: