U Bojama jutra pogledajte neobičnu priču o Milošu Mitroviću

U Bojama jutra pogledajte i priču o Svjetskom danu učitelja. Ekipa jutarnjeg programa razgovarala je sa učiteljicom koja radi taj posao već 40 godina.
91 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 04.10.2016. 11:51h

Gost Boja jutra u srijedu 5. oktobra biće 30-godišnji Miloš Mitrović, otac petoro djece, suprug, autor zbirke poezije "Bitisanje kroz prolaznost", radnik MUP-a i čovjek koji planira da se iz grada vrati na selo, u svoj zavičaj i tamo nastavi život sa porodicom.

Gošća jutarnjeg programa i Milanka Baković, načelnica Područne jedinice Podgorica za upravne unutrašnje poslove. Pogledajte koliko je građana do sada pozvalo call centar kako bi se informisalo o upisu u birački spisak i biračkom mjestu građana.

Gosti Boja jutra i takmičari u obaranju ruke, Vojkan Todorović, apsolutni prvak posljednjih pet godina u svojoj kategoriji i Rajan Ćupić prvak na raznim takmičenjima.

U Bojama jutra pogledajte i priču o Svjetskom danu učitelja. Ekipa jutarnjeg programa razgovarala je sa učiteljicom koja radi taj posao već 40 godina.

II internacionalni sajam knjiga počinje 5. oktobra u Podgorici i trajaće do 9. oktobra, a biće otvoren za posjetioce od 10 do 20h. Gošća jutarnjeg programa Nela Savković-Vukčević, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport.

Koncertom Crnogorskog simfonijskog orkestra 4. oktobra otvara se Nikšić Gitar festival. Gost Boja jutra direktor festivala Goran Perišić.

U subotu se u Budvi održava Stručni skup oftalmologa Crne Gore. Predsjednik oftalmologa CG dr Zoran Koturović gost Boja jutra.

Sportske aktuelnosti komentariše Aleksandar Vučković, urednik sportske redakcije ND "Vijesti".

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Igor Milošević, ADP "Zid".

Bonus video: