Biznis izazov: Predstavljamo vam preduzeće Amfora trade

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća
68 pregleda 0 komentar(a)
Biznis izazov, Foto: Printscreen
Biznis izazov, Foto: Printscreen
Ažurirano: 02.10.2016. 09:14h

U novoj epizodi serijala Biznis izazov, koju na programu TV Vijesti možete pogledati u nedjelju od 18:20 h, predstavljamo vam preduzeće Amfora trade iz Sutomora.

Kompanija je zamišljena kao "Bakery & patisserie (grab & go)" - pekara za proizvodnju hljeba i peciva, po sistemu „uzmi i ponesi“. Investitor je pored pekare otvorio poslastičarnicu (patisserie), gdje se po istom sistemu prodaju slatka peciva, kafa, kolači i sladoledi.

Amfora trade posjeduje i štand u Osnovnoj školi „Kekec“, a u planu je i otvaranje mini fabrike u narednoj godini.

Koji su sve uslovi potrebni da bi se pokrenuo privatni biznis, koliko je značajno sticanje iskustva u inostranstvu, te koji su najteži trenuci u poslovanju, neka su od pitanja na koje smo odgovore dobili od osnivača i vlasnika preduzeća.

U novom formatu na tv Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori. Emisiju “ Biznis izazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h, dok reprizni termin možete pogledati u utorak u 13.50h samo na TV Vijesti.

Bonus video: