Ćuk zaokružio listu pojačanja Jedinstvo Bemaksa

Dvadesettrogodišnji bosansko-hercegovački odbojkaš je sa Jedinstvom dogovorio jednogodišnji ugovor.
72 pregleda 1 komentar(a)
Radoslav Ćuk, Foto: Privatna arhiva
Radoslav Ćuk, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.09.2016. 15:32h

Srednji bloker Radoslav Ćuk treće je i posljednje pojačanje Jedinstvo Bemaksa za predstojeću sezonu, saopštio je sportski direktor bjelopoljskog odbojkaškog kluba Slobodan Šebek.

Dvadesettrogodišnji bosansko-hercegovački odbojkaš je sa Jedinstvom dogovorio jednogodišnji ugovor.

"Ćuk igra na poziciji za koju smo smatrali da nam je potrebno pojačanje. Moram istaći da se radi o mladom, ali i o veoma iskusnom igraču jer je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Ljubinje, Studentski centar, a posljednje četiri godine je igrao u Kataru u ekipi El Džaiš (klub u kojem radi crnogorski trener Ivan Joksimović, prim. a.)", rekao je Šebek, i naglasio da je Ćuk nastupao i za sve mlađe selekcije Bosne i Hercegovine.

Prije Radoslava Ćuka, Jedinstvo Bemaks su pojačali srpski tehničar tehničar Strahinja Kuburović i crnogorski primač Jovan Delić.

Sva trojica novajlija će paraf na ugovor staviti u petak, u 12 sati, u pres centru hotela "Bijela rada", kada će biti i zvanično predstavljeni javnosti.

Jedinstvo je prošle sezone ostvarilo najbolje rezultate u istoriji kluba, jer su Bjelopoljci stigli do finala plej-ofa i Kupa Crne Gore, gdje su zaustavljeni od neprikosnovene Budvanske rivijere.

Jedinstvo Bemaks će u predstojećoj sezoni igrati i na evrpskoj sceni, a u prvom kolu CEV kupa igraće protiv bugarskog Levskog. Prvi meč igra se između 6. i 8. decembra u Sofiji, dok je revanš između 20. i 22. decembra u Bijelom Polju.

Bonus video: